01 May 2019

Blackrock financial, located in a luxury commercial office building in Greenwich Connecticut consists of 11,000 usable square footage of mixed used office space. Their new footprint consists of a luxurious high end executive board room, private suites constructed of frameless glass and modern finishes, private executive offices with rare stones and woods as well as a state of the art pantry and open work areas for the staff. With a newly constructed entrance and reception area to the space, the Blackrock office is inviting to both client and staff.

07 May 2019

Client Name: Google Lab

Project Address: 1033 One Palmer Square Princeton, New Jersey

Architect: HLW International

Project Type: Corporate

Project Size: 15,000 SF

Completion: 100%

  • Custom High-End Pantry
  • Full Height Glass Walls
  • Custom Ceilings & Lighting
  • Open Collaboration Areas
  • State of the Art Multimedia Conference Rooms
07 May 2019

Project Start: October 2014

Project Completion: January 2015

  • Demolishing 17,000 SF of existing office space and fit out of new offices
  • New offices including KI sliding glass doors and wall panels
  • One wall in each room was covered in “Wall Talker” writing surface
  • New reception area and lounge with custom millwork, polished concrete tops, and epoxy terrazzo accent floors with gypsum board fascia and soffits
  • Balance of finishes were carpet, paint, and acoustical tile ceilings
  • Large open area for numerous computer workstations requiring extensive IT wiring and a new dedicated IT Room with independent controlled environment
01 May 2019

Client Name: CBRE

Project Name: The Muse Co-Working Offices Build Out

City, State: New York, NY

Description: 15,000 SF co-working offices including conference rooms, breakout rooms, phone rooms, executive lounge, restrooms and café/pantry

19 Jun 2019

Client Name: Sherwood

Project Address: 1200 MacArthur Blvd Mahwah, New Jersey

Architect: Jeffrey Barton. AIA

Project Type: Corporate

Project Size: 25,000 SF

Completion: 100 %

  • New Headquarter Relocation
  • Open Ceilings Throughout
  • LVT / Polished Concrete Flooring
  • Executive Boardroom
  • Custom Stone Bar w/ AV Upgrade
  • Completed Aggressive 10 Week Schedule